poster

Puls

Puls (2018)

informativni | Hrvatska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SADRžAJ

Puls ulazi u četvrtu sezonu, malo kraći, ali i dalje pun života.
U prvoj emisiji opipali smo puls društva ovoga ljeta. Morana Kasapović krenula je u potragu za odgovorima na pitanje zašto nas je i cijepljenje tako podijelilo.
Ovog ljeta svijet su obišle slike Afganistanaca koji, riskirajući život, pokušavaju napustiti zemlju. Uspomene iz te nesretne i napaćene zemlju s Tinom Šimurinom podijelili su Amir, Afganistanac koji živi u Hrvatskoj, i Zoran, koji je dio vojne karijere proveo u Amirovoj domovini.
Ne znamo tko to stare automobile odbacuje u prirodu, ali Nataša Kraljević Kolbas upoznat će vas s entuzijastima koji ih uklanjaju. S puno energije i volje Romeo Ibrišević i članovi udruge Zelene stope rade ono što državne službe ne stignu, ne mogu ili za to ne mare.
Uz Međunarodni dan znakovnih jezika drago nam je da će se i Puls pridružiti emisijama prevođenima na hrvatski znakovni jezik.
Urednica projekta: Maja Tokić

Fotografije

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.