SADRžAJ

Novu, potpuno drugačiju, sezonu vaše omiljene zabavne emisije moći ćete da pratite na istom mestu, ali u novom terminu -sredom od 22h.
Razgovaraćemo sa najuticajnijim ličnostima iz sveta muzike, filma, sporta, politike... Otkrivaćemo njihove tajne, koliko su počeci bili teški, prisetićemo se i najznačajnijih trenutaka iz njihovog života, a muzički gosti će veče ulepšati svojim pesmama.
Nakon uspešne prve sezone, redakcija "Šok Toka" je spremna da se gledaocima oduži za njihovo poverenje i da im priušti pravu zabavu kod kuće. Voditeljka Ksenija Bujišić će ugostiti najveća imena medijske scene i sa njima gledaocima Prve pružiti prijatan, životni razgovor uz puno smeha, ali i suza, a ne sumnjamo da će gledaoci svojim poverenjem opravdati naš marljivi rad.

Fotografije

Šok tokŠok tokŠok tok

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • I Lunatici

    image
  • Ja to tako

    image
    Postoji li razlika između vlastite slike u medijima i privatno? Uživaju li slavni više od običnih ljudi i kako? Koje nam praktične savjete za bolji život...
  • Sretan rođendan

    image
  • Whatzuuuuup

    image
    Gradska događanja, koncerti, premijere, promocije. Novi filmovi, knjige, albumi i nova omiljena mjesta i ljudi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.