SEZONA: 1

EPIZODA: 74

SADRžAJ

napusti zemlju na kojem je Horacio krivotvorio njegov potpis. Pedro i Elena nađu se u hotelskoj sobi i kuju planove da žive zajedno u Los Angelesu. Gina ponudi Agustínu da će živjeti s njim ako izbaci Rosu iz kuće. Nelsonu je čudno što se Gina brine za Maríju. Pedro kaže Ester da je sretan jer će uskoro otići živjeti u Los Angeles gdje će ga Elena i Nico čekati. Rosa prizna Samuelu da je on ljubav njezina života i oni se poljube. Agustín je ljubomoran kad sazna da su Rosa i Samuel proveli noć zajedno. Gina kaže Nelsonu da ide živjeti s Agustínom, Nelson je iznenađen Gininom odlukom. U zračnoj luci Elena i Nico spremaju se ukrcati u zrakoplov za Los Angeles kad Ernesto dođe s policajcima i optuži je da je pokušala oteti Nica, njegova sina. Ernesto traži policajce da uhite i Pedra jer je on njezin pomagač. Nico kaže Ernestu da ga je vidio kad je ljubio tetu Irene, ali Ernesto to niječe. Andrea, bijesna, ošamari Irene i kori je što se spetljala s Eleninim suprugom. Elenu odvode u pritvor. Irene je sretna kad sazna da je Elena uhićena pod optužbom otmice djeteta i krivotvorenja dokumenata.

Fotografije

Dajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.