SEZONA: 2

EPIZODA: 4 - Leadership

SADRžAJ

U travi se skriva gazela Tamu, tek izašla iz majke. Može li preživjeti zastrašujući susret sa Sefuom? Shavu i Shaba pokušavaju pronaći svoje izgubljene mladunce, ali moraju pronaći i novi dom. Štiteći svoj skupinu od lavljeg čopora, Bakari ostaje zarobljen na stablu. Nije svjestan opasnosti u kojoj se nalazi njegova skupina. Bibi je dovela grupu agresivnih mužjaka lutalica. Mladunci leoparda sada se nadmeću za hranu. Njihovi pokušaji da jedan drugoga nadmudre završavaju opasnim susretom sa Zalikom. Aiyshini mladunci vježbaju lov na obitelj bradavičastih svinja. Mladunci ubrzo uviđaju da bradavičaste svinje imaju nekoliko komičnih trikova koji ih spašavaju. Kali prijeti opasnost od crnogrivih mužjaka. Može li Sefu ponovno ujediniti čopor i pronaći put do mira?

Fotografije

SerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengeti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Od polja do stola

    image
    Emisija o poljoprivredi na području Zagrebačke županije.
  • Najveći svjetski ubojice: Kompilacije (2017)

    image
    Ova kompilacija donosi vam najbolje od najboljih među najvećim svjetskim ubojicama.
  • Poticaj

    image
    Strateški razvoj Hrvatske temelji se na poljoprivredi i turizmu kao najprepoznatljivijim prirodnim resursima. Proizvodnja i prerada hrane u Hrvatskoj može...
  • Istina o... (2015)

    image
    Science documentary series tackling everyday issues that affect us all.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.