SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Con Air

SADRžAJ

Glumica Gabrielle Union u seriju 'Policajke iz L.A.-a' ulazi kao detektivka Syd Burnett koja je posljednji put viđena u Miamiju kako hvata pripadnike narkokartela, naoko iza sebe ostavivši svoju kompliciranu prošlost. U ulozi losanđeleske detektivke pridružuje joj se Jessica Alba kao Nancy McKenna, zaposlena majka s jednako kompliciranom prošlošću. Syd je prisiljena prihvatiti da njezin beskompromisan način života zapravo sakriva veliku osobnu tajnu, a dok hvataju najopasnije kriminalce u Los Angelesu, kršeći pravila i ograničenja brzine, Syd i McKenna postaju opasna sila na ulicama, ali i jedna drugoj u životu. U prvoj sezoni, progonjena posljedicama hvatanja narkokartela u Miamiju, detektivka Syd Burnett udružuje se s losanđeleskom detektivkom Nancy McKennom u lovu na neke od najopasnijih gradskih kriminalaca. Dok je Dante Sherman osumnjičen za gubitak 20 milijuna dolara u drogi koja je nestala iz noćnog kluba njegova brata, McKenna i Syd istražuju ubojstvo žene koje je postalo viralno. McKenna i Syd povezuju smrt vlasnika helikoptera za panoramske razglede s nizom pljački banaka. Imenovanje Patricka za okružnog tužitelja kompliciraju prijetnje narkobosa Gabriela Knoxa.

Fotografije

Policajke iz L. A.-aPolicajke iz L. A.-aPolicajke iz L. A.-aPolicajke iz L. A.-aPolicajke iz L. A.-aPolicajke iz L. A.-aPolicajke iz L. A.-a

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.