poster

Sunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali Dizdar

Sunčana strana Prisavlja (2020)

glazbeni, kultura | Hrvatska
Redatelj: Tvrtko Grgić

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Sunčana strana Prisavlja mjesto je susreta starih i novih prijatelja. Pod otvorenim zagrebačkim nebom veliki podij uz južnu stranu zgrade HRT-a dijele grupa Mayales i pjevačica Natali Dizdar s pratećim bendom. U istoj večeri dogodit će se dva koncerta u trajanju od otprilike 45 minuta. Najprije će nastupiti grupa Mayales koja djeluje na našoj sceni već 28 godina, a ove je godine izbacila svoj četvrti album "Domovina". Najavljuju da će koncertni program biti presjek njihova rada, ne samo glazba s tog posljednjeg izdanja koji kritika naziva zvučno najpotentnijim u diskografiji benda. Nakon njih scenu zauzima Natali Dizdar i njezin prateći bend, Zadranka predivnoga glasa i poznatih pjevnih pop-pjesama. Premda je dobro etablirana na hrvatskoj glazbenoj sceni, početkom godine je otišla živjeti u London gdje radi kao psihoterapeut, te je ovo iznimna prilika da je imamo čast ugostiti na Prisavlju i čuti je uživo.

Fotografije

Sunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali DizdarSunčana strana Prisavlja: Mayales i Natali Dizdar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svijet klasike (2016)

    image
    Emisija za sve ljubitelje klasične glazbe i takvih manifestacija.
  • Svjetla pozornice

    image
    Emisija iz kulture.
  • Bunt (2015)

    image
    U emisiji Bunt voditeljica razgovara sa mnogobrojnim gostima na temu izazova sa kojima se susreću oni koji se bave muzikom.
  • Muzički program

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.