SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - Intrigue

SADRžAJ

Novi likovi, nova suparništva. Isti spektakularni okoliš. Druga sezone dokumentarne serije ponovno nas vodi u netaknuti kutak afričkog Serengetija s novim dramatičnim pričama iz života stvarnih životinja.
Serija donosi dramatične i emocijama nabijene međusobno povezane priče o legendarnim životinjama iz savane. Kroz priče se provlače humor, tuga i krajnja napetost dok se pojavljuju novi likovi, a oni već poznati nastavljaju svoje priče. Pavijan Bakari nastoji se snaći u obiteljskom životu. Lavica Kali donosi tešku odluku. Stiže obitelj leoparda čiji umiljati pustolovni mladunci stavljaju majčino strpljenje na kušnju dok se privikavaju na svoj novi dom. Uronite u složene odnose, uzbudljive bitke i nježne trenutke kojima su popraćeni životi najzanimljivijih likova prirode.
Lavica Kali bori se s lijenošću Sefua i ostalih mužjaka. Sefu joj je vječno bio za petama, no njezino konačno odbijanje dovodi do tragedije. Ljubomora u čoporu pavijana prijeti mirnodopskoj Bakarijevoj vladavini. Mladunci leoparda, Mzuri i Dada, uče verati se na drveće i bježati od hijene Zalike. Mzuri odlazi u samostalnu pustolovinu koja vodi u opasnost. Mužjak Zebre Punda brani Shani i njihovo novo ždrijebe u spektakularnoj borbi protiv mužjaka lutalice. Novorođeno mladunče gnua, čije je ime Gnu, u utrci je s vremenom dok nastoji ovladati dugim nogama prije nego što ga pronađe hijena Zalika. Sprema se velika oluja koja donosi sveopći potop te pavijani ostaju zarobljeni na stablu, a slonicu Nallu pogađa nesreća.
Naratorica: Lupita Nyong'o

Pripovjedač: Lupita Nyong'o

Fotografije

SerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengetiSerengeti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Od polja do stola

    image
    Emisija o poljoprivredi na području Zagrebačke županije.
  • Poticaj

    image
    Strateški razvoj Hrvatske temelji se na poljoprivredi i turizmu kao najprepoznatljivijim prirodnim resursima. Proizvodnja i prerada hrane u Hrvatskoj može...
  • Spašavanje životinja na Pacifiku (2020)

    image
  • Životinjski anarhisti

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.