poster

Glazbeni specijal: The Cult Specijal (Lisabon)

Glazbeni specijal (2009)

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

Emisija je snimljena u Lisabonu u rujnu 2009. Tada su The Cult bili na svjetskoj turneji i nisu dopuštali snimanje koncerta nijednoj TV ekipi na cijeloj turneji.
Novinar i urednik Ante Batinović je od početka osamdesetih gledao The Cult niz puta - u Beču, Milanu, Muenchenu te u Zagrebu gdje su nastupili čak dva puta, u Domu sportova i na Šalati.
Gostovanje Culta u Lisabonu bilo je posebno zbog povratničke atmosfere.
Intervju s Ianom Astburyjem snimljen je u njegovoj garderobi u kultnoj lisabonskoj koncertnoj dvorani Coliseu dos Recreios. Raspon tema bio je širok, od položaja Indijanaca u Sjevernoj Americi, nastanku Culta u Velikoj Britaniji, analizi mnogih pjesama, do njegova krajnje oštrog kritičkog stava prema humanitarnim spektaklima poput Live Aida.
Uz intervju, u emisiji ćemo ekskluzivno vidjeti i probu, i to grupe koja nije davala snimati niti koncerte!)

Fotografije

Glazbeni specijal: The Cult Specijal (Lisabon)Glazbeni specijal: The Cult Specijal (Lisabon)Glazbeni specijal: The Cult Specijal (Lisabon)Glazbeni specijal: The Cult Specijal (Lisabon)

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ex Yu hitovi

    image
    Poslušajte najpoznatije ex yu hitove uz Jugoton TV.
  • Dance na dzień dobry

    image
  • Toxic Pop

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
  • Staro vs. novo

    image
    Koji su to prijašnji hitovi vladali scenom, a koji danas, saznajte u zabavnim glazbenim minutama emisije 'Staro vs. Novo'!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.