SEZONA: 1

EPIZODA: 246

SADRžAJ

Lifestyle emisija Zdravlje na kvadrat , produkcije Euron film & TV, dolazi u novom ruhu pod uredničkom palicom Dalibora Bosančića. Kroz brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane i drugih aspekata življenja vodit će nas jednom tjedno poznata TV voditeljica Tatjana Jurić. Emisija se bavi otkrivanjem problema iz područja zdravstva, propitivanjem različitih stručnih mišljenja, donose savjete i provjerene informacije od strane stručnjaka i znanstvenika te progovara o pojedincima sa zdravstvenim problemima čije priče mogu biti od pomoći mnogima.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.