EPIZODA: 193

SADRžAJ

Sofija ne može vjerovati da Eva želi napustiti Jablanovo, te ju moli da razmisli. Minja kaže Ladi da Eva nije ostavila Gordana zbog Kristijana, ali će ga ona probati osvojiti prije odlaska. Nikola moli Ines da dopusti Ruži da ga posjeti. Sofija upozorava Natašu da se nikako ne nalazi nasamo s Juranom. Ruža kaže zaprepaštenom Nikoli da je ozbiljno bolesna i da misli kako će umrijeti. Helena potakne Andriju da razmisli o tome što će biti kada puste Nikolu iz zatvora. Renata napadne Gordana zbog toga što je bez njezinog znanja smanjio razinu klora u otpadnim vodama. Kristijana iznenadi Minjina poduzetnost i marljivost. Ona mu odluči reći kako je Eva ostavila njezina oca.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.