SEZONA: 1

EPIZODA: 29

SADRžAJ

Doktor Vega objasni Eleni da stanice koje su presađene Nicu možda napadaju njegove stanice pa će morati napraviti još pretraga. Pedro kaže Agustínu da se nikada neće vratiti Gini nego da će se samo brinuti za dijete, Agustín mu odgovara da mu se čini da je našao lagan izlaz iz situacije. Ernesto odluči da se neće vratiti u Houston zbog Nicova stanja. Gabriela kaže Samuelu da je Rosin odnos s njezinim bratom Modestom vrlo čudan. Domingo je nervozan i odbija otići na pretrage koje je liječnik ordinirao jer smatra da nije bolestan. Gina odbije Agustína kad se ponudi da će se brinuti o njoj i njezinu djetetu jer je Pedro ne voli. Nico pošalje mejl Pedru u kojem piše da se boji jer misli da je ponovno bolestan. Nelson traži od Gine da pokaže malo dostojanstva i prestane naganjati Pedra. Ester kaže Nelsonu da se Domingo čudno ponaša. Pedro posjeti Nica kod kuće i kaže mu da je on borac i da mu se neće dogoditi ništa strašno, samo će dobiti nove lijekove. Nico je sretan što će provesti vrijeme s Pedrom i poziva ga da se igraju u njegovoj sobi, Ernesto ne može sakriti svoje nezadovoljstvo. Modesto je tako ljubomoran na Samuela da kaže Rosi da će ga ubiti ako pokuša doći u kontakt s njom. Nelson moli Pedra da se vrati na posao u radionici. Ernesto posjeti Pedra kod kuće i oni se potuku. Ernesto upozori Pedra da neće dopustiti da mu preotme ženu i dijete.

Fotografije

Dajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.