EPIZODA: 189

SADRžAJ

Juran se pred svima pokušava snaći na iznenadne Sofijine optužbe. Adela sve o Juranu ispriča Juliji i požali joj se zbog svađe sa Sofijom. Renata pokušava spasiti cijelu situaciju odvlačeći Natašu i Jurana da razgovaraju nasamo, ali Sofija ju moli da prestane vjerovati njegovim lažima. Fra Ante kaže Jakovu da mu ispriča što se sve događalo otkako ga nije bilo. Juran prizna Nataši da je istina da ju je varao sa Sonjom, ali ju pokušava uvjeriti da ju sada voli. Ruža ispriča Lovri što je čula od Višnje i Lorete o Juranu i Nataši, ali on misli kako će mu Nataša ipak oprostiti, a on ju ne namjerava čekati cijeli život. Renata zatekne Natašu kako se pakira i pokušava ju odgovoriti, ali bezuspješno. Sofiji lakne ugledavši Natašu s koferima.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.