Ocjena korisnika: 5/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Pedro odveze Ester da izdaleka vidi Nicolása. Ona pita hoće li joj dopustiti da se upozna s dječakom, a Pedro odgovara da dječakovi roditelji ne žele da oni imaju išta s dječakom. Samuel nagovara Rosu da odu do Gabrieline prijateljice, ali ona odbija jer ne poznaje druge goste. Nicolásu postave kateter ispod ključne kosti, on se poslije žali jer ga boli, ali svjestan je da to mora trpjeti. Samuel dolazi u Perlin stan, Gabriela ga upoznaje s ostalima i odluče igrati igru detektiva. Doktor Vega objasni Nicolásu da ga počinju pripremati za transplantaciju. Elena i Ernesto izmjenjuju se u bolnici kako dječak nikada ne bi bio sam. Nicolás pita hoće li boljeti to što budu radili Pedru, a Elena mu objasni da će ga uspavati. Gabriela šalje Samuelu sliku dječaka kako bi je pokazao svojoj majci. Gina i Ester prate Pedra u bolnicu i svađaju se koja će ostati s njim dok ga ne smjeste u sobu. Ernesto sretne Pedra na hodniku, preda mu crtež koji je poslao njegov sin i podsjeća ga da je najbolje da ga više nikada ne vidi. Gina kaže Ester da bi se trebala veseliti unucima koje će joj podariti ona i Pedro, a ne pokušavati vidjeti Nicolása. Elena posjeti Pedra u njegovoj sobi i spomene da je dječak njihov sin, mladić joj zahvali. Ernesto se ljuti kada sazna za njezin posjet, ali Elena ga podsjeća da će se dječak oporaviti zahvaljujući Pedru.

Fotografije

Dajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti životDajem ti život

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.