poster

Kulturni dnevnik: Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Gost Kulturnog dnevika je glumac Vojin Ćetković.
Knjiga "Knez Pavle Karađorđević - jedna zakasnela biografija" predstaljena je danas u knjižari "Geca Kon" uz prisutvo jednog od autora Nila Balfura, koji ovim povodom prvi put gostuje u našoj zemlji.
Izložba "Jutros već su drugi mladi" otvorena je u Galeriji Remont, čime je i beogradskoj publici predstavljen projekat kolektiva "Mladost u šezdesetoj", pokrenut povodom 60 godina od osnivanja tekstilne fabrike "Mladost" iz Požege.
Govorimo o TV seriji "Vazdušni most" i igranom filmu "Heroji Halijarda", koji se snima prema scenariju i u režiji Radoša Bajića, u saradnji sa Radio-televizijom Srbije i Telekomom Srbija.
Predstavljamo prvi koncertni film benda "Buč Kesidi"- "Euforija uživo" koji će od 18. juna biti premijerno prikazan u devet gradova regiona.
Vodimo vas u Rim u jedan od najlepših parkova Vila Borgeze, gde je pokrenut projekat "Povratak prirodi".
Urednica Maja Milić
Realizatorka Ernestina Gligorijević
Montaža Nikola Manić

Fotografije

Kulturni dnevnik: Kulturni dnevnikKulturni dnevnik: Kulturni dnevnik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vukovarski mozaik

    image
    Emisiju Vukovarski mozaik koja donosi sve detalje o životu u Gradu Vukovaru možete gledati na programu Plave vinkovačke jedanput tjedno. Zanimljiva je ovo emisija...
  • Dobro Jutro Srbijo

    image
    Jutarnja emisija Happy TV.
  • Squawk on the Street (2005)

    image
    “Squawk on the Street” is headquartered live on the floor of the New York Stock Exchange. We are there when the all-important opening bell rings every day. With...
  • Rediscovering China

    image
    Rediscovering China offers a unique insight, through the eyes of our team of international journalists, into an aspect of life in China today.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.