SADRžAJ

Dvije tisuće mladih prošlog je vikenda hodalo ulicama Zagreba na Antunovskom hodu mladih, koji je održan treću godinu zaredom uoči blagdana svetog Ante. Pjesmom i plesom slavili su Boga, a na Trgu bana Jelačića zaplesali su s njima i franjevci. Mnoštvo mladih koji u molitvi kleče na Trgu prizor je koji se ne viđa često zato se naša Julija Bačić Barać zaputila na mjesto događaja. Evo izvještaja.
Zrelija, konkretnija, odraslija i jasnija. Tako Franka opisuje svoju novu pjesmu Preživjet ću posvećenu svim ženama koje su patile zbog ljubavi. Otkrila nam je tako i tko je krivac za njezino prvo slomljeno srce ali i koja je tajna uspješne veze. Uz novu pjesmu najavljuje ljetne koncerte ali i album koji bi uskoro trebao izaći. Na druženje s Frankom vodi vas Maja Perica.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Da pređemo na ti

    image
  • Catch Up

    image
    In Catch Up you can watch informal conversations with some of the best action sports athletes.
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.