poster

ZagrebDox 2021. - Kronika

ZagrebDox Kronika

Hrvatska

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Kao i uvijek, i ovogodišnji 17. ZagrebDox festival obiluje brojnim vrhunskim filmskim naslovima dokumentarnog žanra različitih autora koji dolaze iz cijelog svijeta, regije i svakako Hrvatske.
U 12 programa tijekom osam dana bit će prikazana 84 dokumentarna filma. Uvijek u selekciji s premijernom i aktualnom tematikom te angažiranim sadržajima koji su dio naše svakodnevice i ocrtavaju fragmente stvarnosti, različiti filmaši ih percipiraju i propitkuju na sebi svojstven način! Ove godine će se dio filmskog programa i produkcije osvrnuti na pitanje rodne ravnopravnosti i osobite uloge žene u društvu. Ne samo tematikom već i odabirom autorica kao redateljica.
Svakako uz plejadu različitosti na platnu, osim spomenute teme, bit će i niz drugih iznimnih naslova i imena autora...
U Kronikama, u produkciji ZagrebDoxa, možete vidjeti tko su retrospektivci, laureati i što ih zaokuplja u 25fps formatu, ali i pregled zbivanja, programe te atmosferu na festivalu koji zbog pandemije i neodržavanja manifestacije prošle godine ove ne obilježava svoju punoljetnost...

Fotografije

ZagrebDox 2021. - Kronika

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.