poster

EUROPEO

EUROPEO (2021)

show, sportski | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Najveće ovogodišnje nogometno natjecanje - Europsko nogometno prvenstvo - održava se od 11. lipnja do 11. srpnja u 11 različitih gradova. Počinje utakmicom otvaranja u Rimu, gdje igraju Italija i Turska, a završava u Londonu.
HRT će prenositi uživo sve utakmice s EURA, ukupno 51, a svake večeri pratit ćemo studijsku emisiju EUROPEO koja će nam prenijeti sve događaje toga dana na EURU kroz reportaže, analize i javljanja uživo. U prvom dijelu emisije bit će javljanja iz hrvatskog kampa, zatim podsjetnik na utakmice odigrane popodne i najava večernjeg susreta. Nakon odigrane utakmice slijedi povratak u zagrebački studio i program se nastavlja otprilike do ponoći.
Voditelji emisije bit će Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin. Utakmice će gledati i analizirati poznati nogometni eksperti Robert Prosinečki, Tomislav Ivković, Igor Cvitanović, Anton Samovojska i Mario Carević, dok je za sudačka pitanja zadužen Marijo Strahonja. Komentatori utakmica Vatrenih iz Velike Britanije i u kasnijoj fazi bit će Marko Šapit i Viki Ivanović. Utakmice ostalih reprezentacija komentirat će Luka Petrinec, Robert Jelečević i Stjepan Balog. S lica mjesta pratit će se nastupi hrvatske nogometne reprezentacije, polufinale i finale, a sve ostale utakmice pratit će se i komentirati iz Zagreba.
U prvom dijelu prvenstva, dok se igra u skupinama, termini prijenosa utakmica su u 15, 18 i 21 sat. U trećem kolu, kad se igraju dva susreta u isto vrijeme, prenosit ćemo jedan, a drugi će biti u snimci odmah nakon završetka.
U Škotskoj i Engleskoj našu će reprezentaciju pratiti šesteročlana ekipa na čelu s novinarom Edinom Mahmuljinom, ekspertom novinarske reportaže, koji će, osim nogometnih, donositi i druge zanimljive priče, a sve će, naravno, ovisiti o restrikcijama u kretanjima vezanim za COVID 19.
Zbog vrlo kompliciranog i zahtjevnog Covid protokola većina medijskih aktivnosti obavljat će se virtualno kroz određene aplikacije, a prvi put u povijesti će se konferencije za novinare i miks-zona održavati virtualno tako da će novinari biti u jednoj prostoriji, a izbornik i igrači u drugoj.
Hrvatska prvu utakmicu igra 13. lipnja u Londonu na legendarnom Wembleyju protiv Engleske u 15.00. Slijedi nam susret protiv Češke u Glasgowu 18. lipnja u 18.00, a nastupe u skupini završavamo opet u Glasgowu gdje 21. lipnja u 21.00 igramo protiv Škotske. Dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine prolaze dalje u osminu finala, uz još 4 najbolje trećeplasirane.

Fotografije

EUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEOEUROPEO

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • NBA Action

    image
    Emisija "NBA action" kratkog i sažetog formata daje uvid u tjedni pregled utakmica NBA lige i pregled događanja "iza kulisa" prestižnog košarkaškog natjecanja.
  • Klub šampiona

    image
    Serijal KLUB ŠAMPIONA je ekskluzivna emisija koja za goste ima proslavljene sportiste – šampione, bez obzira da li su trenutno aktuelni ili ne. U svakoj emisiji...
  • UK Wrestling Showdown

    image
  • Zlatna zora

    image
    Emisija o alternativnom načinu života.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.