EPIZODA: 10

SADRžAJ

Iznervirane dosadom i televizijskim programom na kojem mogu gledati "samo" tri sapunice dnevno, cure šalju Vinka da namjesti antenu kako bi ulovile Zone romanticu. Dok namješta antenu, Vinko izgubi ravnotežu i padne s krova. U trenutku Vinkova pada iz televizora u dnevnom boravku se vidi samo nekakav čudni bljesak. Kuharica Marica i doktor Šalić pronalaze Vinka koji se iz nesvijesti budi posve priseban, kao da mu je pad vratio davno izgubljeno pamćenje. Ostatak društva u domu se jako čudno ponaša, bave se, za njih inače, posve neuobičajenim hobijima. Direktor Žalec koji je u početku oduševljen novonastalim mirom u domu ubrzo pada u depresiju zbog nedostatka stresa. Kako bi razotkrio što je to starcima pomutilo razum, Žalec poziva Srećka, Elu i Šalića na tajni sastanak i pokreće CSI Zrela radost.

Fotografije

Dome, slatki dome 01Dome, slatki dome 02Dome, slatki dome 03Dome, slatki dome 04Dome, slatki dome 05Dome, slatki dome 06Dome, slatki dome 07Dome, slatki dome 08Dome, slatki dome 09Dome, slatki dome 10Dome, slatki dome 11Dome, slatki dome 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.