Ocjena korisnika: 9.7/10
(3 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 139

SADRžAJ

Srećko shvaća da zaista voli Dadu i govori to Daliboru. Njih dvoje kreću na put u Ruandu a Zoki, koji ih ispraća, ni ne sluti da je Dizmovo u velikoj opasnosti.
Božena, Mile i dečki u dogovoru sa Stipom pokušavaju unijeti meso u Dizmovo preko Stipinog prijatelja Bepa. Shvaćaju da moraju napraviti diverziju te odluče posvađati Dina i Nina što im vrlo lako pođe za rukom. Dok se Dino i Nino svađaju, agenti unose meso u Dizmovo te se fino pogoste.
Pero Janu i Vinka oda Ružici, nakon što shvati da su bili zajedno. Ružica poludi i želi ubiti Vinka. Vinko i Jana sklapaju plan - pobjeći će iz zemlje s općinskim novcima. Ružica naganja preljubnika Vinka s puškom, uz pomoć vjernog Pere, koji samo želi Janu natrag.
Kamion s toksičnim otpadom prijeti Dizmovu. Mile i Božena shvate da Župan stoji iza svega i da namjerava Janino zemljište pretvoriti u smetlište.

Fotografije

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.