SEZONA: 1

EPIZODA: 170

SADRžAJ

Vera kaže Evi nakon večere da je potpuno sigurna da ne voli Gordana i da se nikako ne smije udati za njega. Juran se razočara kada mu Nataša kaže da misli kako je prerano za dijete. Žare objašnjava zadovoljnoj Renati kako će se točno riješiti Eve, a ona mu kaže da ako ne uspije neće dobiti novce. Ruži je malo neugodno u društvu Tonija zbog Nikole, ali mu kaže da se ne namjerava cijeli život skrivati. Juran je ljut na Natašu što je zaposlila Nikolu u klubu. Gordan primjećuje da je Eva zbog nečega zabrinuta. Minja prizna Veri kako i ona misli da Eva i Gordan nisu jedno za drugo. Nikola se ispričava Nataši što ju je doveo u nevolju s Juranom. Gordan je ljut na Renatu što se bez njega dogovarala s Meyerom. Žare pokušava neprimjetno srediti kočnice na Evinom autu.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.