Ocjena korisnika: 7/10

SADRžAJ

Lokalni izbori čiji se prvi krug održava u nedjelju, 16. svibnja, izazvali su veliki interes javnosti, ali i medija, a tko je od kandidata uspio uvjeriti građane da im daju svoj glas, doznat će se u nedjelju nakon 19 sati kad se zatvaraju birališta. RTL-ov informativni program u nedjelju će kroz Izvanredne vijesti pratiti što se događa na biralištima, kakva je izlaznost te kakva su očekivanja građana, dok će središnja informativna emisija „RTL Danas“ koja počinje u 18:30 također biti posvećena izborima uz komentare kandidata za mjesta gradonačelnika najvećih hrvatskih gradova te izjave potencijalnih župana.
RTL-ovi reporteri nalazit će se na raznim lokacijama u Hrvatskoj te donositi reakcije iz 20-ak izbornih stožera kako bi gledatelji imali sve pravovremene informacije.
U nedjelju, na sam dan izbora prve Izvanredne vijesti gledatelji RTL-a mogu pratiti već u 11:30, sljedeće su na programu u 13:30, dok su standardne „RTL Vijesti“ zakazane kao i obično u 16:30.

Fotografije

Izvanredne vijesti

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.