poster

Vrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico Freeman

Vrijeme je za jazz (2018)

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

Donosi snimke hrvatskih i inozemnih jazz-koncerata i festivala, reportažne preglede aktualnih događaja na hrvatskoj jazz-sceni.

Fotografije

Vrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico FreemanVrijeme je za jazz: Mirokado orkestar feat. Chico Freeman

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glazbeni mix

    image
  • Pesmom za dušu

    image
    Emisija koja je uživo emituje iz Grandovog studija, a u kojoj pevači ispunjavaju muzičke želje gledaocima.
  • Novi hitovi

    image
    Emitovanje "Novi hitovi" na BN Music kanalu je popularna emisija koja predstavlja najnovije i najbolje glazbene hitove s Balkana.
  • Glazbena zona

    image
    20 ili 30 minutna glazbena emisija koja predstavlja najnovija ostvarenja u domaćoj glazbi. Uvijek je jasan tematski smjer svake pojedine Glazbene zone, bila riječ...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.