poster

Susret u dijalogu: Marijanska pobožnost u hrvatskom narodu

Susret u dijalogu

Hrvatska

SADRžAJ

Marijanska pobožnost u hrvatskom narodu tema je današnje emisije "Susret u dijalogu". Započeo je svibanj, mjesec u kojem se, kao i u listopadu, na osobit način štuje Blažena Djevica Marija intenzivnijom molitvom krunice, svibanjskim i listopadskim pobožnostima, hodočašćima. Zašto je hrvatski narod tako posebno vezan uz Mariju, zašto su marijanska svetišta uvijek puna, kako se manifestira požnost prema Bogorodici u aktualnim korona-okolnostima?
U emisiji gostuju dominikanac fr. Ljudevit Jeđud, dugogodišnji promicatelj krunice, član samostana Kraljice svete krunice na Koloniji u Zagrebu, i predsjednica Molitvenoga vijenca Kraljice obitelji Marina Šturlić, župljanka župe Pohoda BDM u Čučerju kraj Zagreba.

Voditelj: Tanja Baran
Urednik: Tanja Baran

Fotografije

Susret u dijalogu: Marijanska pobožnost u hrvatskom naroduSusret u dijalogu: Marijanska pobožnost u hrvatskom naroduSusret u dijalogu: Marijanska pobožnost u hrvatskom narodu

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.