poster

Joanna Lumley: Mačkoljupka

Joanna Lumley: Catwoman (2009)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Ian Leese

Ocjena: 8.3/10
Ocjena korisnika: 7/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRŽAJ

Joanna istražuje kako pokušavamo modelirati mačke i prilagoditi ih svojem svijetu. Što imamo od njih? I što one imaju od nas? Već je naučila da imaju neukrotivu divlju stranu, ali to nas ipak ne sprečava da dajemo sve od sebe kako bismo ih kontrolirali. No mogu li mačke ikad biti kontrolirane? Bi li ikad slušale zapovijedi običnog čovjeka? Jednoga snježnog dana u Chicagu Joanna posjećuje mačji cirkus da vidi kako Samantha Martin navodi svoje izvođače da pokažu sve što znaju - i otkriva da mačke mogu biti komično hiroviti izvođači. Mačke možda ne mogu voditi slijepce ili hvatati provalnike, ali u školi za djecu s posebnim potrebama u Cheshireu Joanna upoznaje Milhauda, mačka iz programa Ljubimci kao terapija, i svjedoči kakav izvanredno opuštajući i pozitivan učinak ima na djecu. Tko kaže da mačke nisu tople i pune ljubavi?

Fotografije

Joanna Lumley: MačkoljupkaJoanna Lumley: MačkoljupkaJoanna Lumley: MačkoljupkaJoanna Lumley: MačkoljupkaJoanna Lumley: Mačkoljupka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.