Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 90

SADRžAJ

Mário, William i Pablo se susretnu na otoku Boka Loka. Palomu zanima zašto se Marcos udaljio. Nana prizna Gisele da voli Márija i odluči se rastati od Dioga. Isadora/Marcela Klein predloži Nani i Diogu da provedu vikend zajedno. Pablo kaže Máriju da je Nanino dijete njegovo. Nana pristane provesti vikend s Diogom. Silvana smisli izgovor kako bi spriječila da se Mário i Nana susretnu. Gisele se uplaši kada sazna da je William odao Máriju da je Diogo neplodan. Alberto se iznenadi kada vidi Palominu patnju jer bi je Marcos mogao ostaviti.

Fotografije

Život vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.