SEZONA: 1

EPIZODA: 158

SADRžAJ

Lovro je sretan jer je napokon siguran da Nataša gaji osjećaje prema njemu. Kroni primijeti kako se Sofija uređuje u Tonijevom prisustvu. Iako mu Ines savjetuje da bi bilo bolje da surađuje, Andrija odbija odgovarati na njezina pitanja. Minja se uredila za večeru s Kristijanom koji to odmah primijeti. Nataša traži savjet od fra Jakova u vezi Lovre i svoga braka s Juranom. Svi su očajni kada im Stela priopći kako trebaju milijun kuna za kauciju. Minja traži od Eve da joj prizna kako nema nikakvih osjećaja prema Kristijanu. Lovro se pokušava vidjeti s Natašom ali naiđe Juran. Evi je neugodno što Gordana zanima je li spavala s Andrijom.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.