SADRžAJ

Magazinska emisija "Exkluziv’" jedan je od najprepoznatljivijih brendova RTL-a u formi magazinskih emisija. Obilježio je jedno televizijsko razdoblje, ostavši zapamćen po ekskluzivnim intervjuima sa svjetskim i domaćim zvijezdama, pratio je bitne društvene događaje, te uvijek bio u tijeku sa zbivanjima koji su zanimali gledatelje.
RTL je osvježio jedan od najgledanijih magazinskih formata, koji je sada u potpuno novom ruhu! Koncept emisije ostaje isti - zabavan s pregršt sadržaja i neizostavnih ekskluzivnih intervjua s Hrvatske, ali i svjetske showbiz scene.

Fotografije

Exkluziv

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glas naroda (2019)

    image
    Informativna kontakt emisija.
  • Potrošački smjer

    image
    Emisija obuhvata problematiku prava i zaštite potrošača u BiH kroz sveobuhvatno informiranje javnosti. U suradnji sa udruženjima za zaštitu potrošača,...
  • Ni crno ni belo

    image
  • Klima Update (2021)

    image
    Der Klimawandel ist weiter auf dem Vormarsch. In dem "Klima Update" erklären Christian Häckl und Bernd Fuchs verschiedene Klimaphänomene und ordnen tagesaktuelle...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.