poster

Romano Bolković - 1 na 1: Davor Filipović

Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

talk-show | Hrvatska

SADRžAJ

Davor Filipović je izvanredni profesor na Ekonomskom fakultetu, zastupnik u Gradskoj skupštini te predsjednik skupštinskog Odbora za financije. Dobitnik je Državne nagrade za znanost, s 26 godina je doktorirao,a doktorat mu je ušao u top 10 disertacija na natjecanju koje svake godine provodi Europsko udruženje doktorskih studija sa sjedištem u Bruxellesu. Dobio je i stipendiju obitelji Lukšić te je na Harvardu nastavio edukaciju.
Tajnik je zagrebačkog HDZ-a i HDZ-ov gradonačelnički kandidat.
S Davorom Filipovićem razgovaramo o strukturi i infrastrukturi vlasti u Gradu Zagrebu, o programu koji nudi građanima Zagreba, što znači odgovorno upravljanje gradskim financijama, kako obnavljati grad te koje bi od kapitalnih objekata gradio, o problemu Jakuševca i gradnji spalionice, o vertikalnim prometnim pravcima, umirovljeničkim domovima, tramvaju do zračne luke, obnovi sportske infrastrukture, o tome što to znači Zagreb kao grad u kojem pobjeđuju najbolji a najslabiji su zaštićeni, o 27 milijuna kuna za mjesne odbore i vijeća četvrti, restrukturiranju Holdinga, kako se boriti protiv kapilarne korupcije, o mjestu rođenja kao hendikepu te o posjetima Glazbenom učilištu i ŠRC-u Mladost.

Fotografije

Romano Bolković - 1 na 1: Davor FilipovićRomano Bolković - 1 na 1: Davor FilipovićRomano Bolković - 1 na 1: Davor FilipovićRomano Bolković - 1 na 1: Davor FilipovićRomano Bolković - 1 na 1: Davor FilipovićRomano Bolković - 1 na 1: Davor FilipovićRomano Bolković - 1 na 1: Davor FilipovićRomano Bolković - 1 na 1: Davor Filipović

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • L'Entretien de l'intelligence économique

    image
  • Catch Up

    image
    In Catch Up you can watch informal conversations with some of the best action sports athletes.
  • Belve

    image
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.