SEZONA: 1

EPIZODA: 63

SADRžAJ

Alberto se nasmije kada svi gosti padnu u bazen. Esther kori Ramona jer pleše s Franciscom pred svima. Yuri uhvati Gisele i Dioga kako se ljube. Razočara se u nju. Toshi razmišlja o ostanku u Brazilu. Ramon odlazi Palominoj kući. Palomi se sviđa kako se Marcos promijenio i kako joj se više ne nabacuje. Pablo odluči biti u vezi s Williamom. Alberto kaže Tonhu da može opet raditi u njegovoj kući. Nana kaže Jorginhu da je dijete Diogovo. Williamu su dojadila Diogova ponižavanja i prijetnje, kaže Gisele da će odati Nani kakav je on zapravo.

Fotografije

Život vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.