poster

Raj na Zemlji: Divlja Patagonija - putovanje na najjužniji kraj svijeta

Heaven on Earth - Visiting the Most Beautiful Places in the World


EPIZODA: 3

SADRžAJ

Nigdje priroda nije pustija, nigdje nije surovija nego u Patagoniji, domovini vječnog leda. Ovo filmsko putovanje počinje u središnjem dijelu zemlje, uz kratak izlet u glavni grad Čilea, Santiago de Chile, prije nego što će se autorica Monika Birk uputiti na putovanje na kraj svijeta. Putovanje protječe posred pampa, mimo jezera, fjordova i ledenjaka. To je područje gvanaka i kondora. Beskrajno lijepo, tim su riječima opisivali pampe prvi Europljani. Iz Punta Arenasa nastavlja se brodom, u unutrašnjost otočnog svijeta Ognjene zemlje. To je jedno posve drukčije krstarenje kroz legendarni Magellanov prolaz, Beagleov tjesnac, do Rta Horn, kraja svijeta. No o tome hoćemo li stići na cilj, odlučuje priroda: vremenske prilike, vjetar i valovi.

Fotografije

Raj na Zemlji: Divlja Patagonija - putovanje na najjužniji kraj svijetaRaj na Zemlji: Divlja Patagonija - putovanje na najjužniji kraj svijetaRaj na Zemlji: Divlja Patagonija - putovanje na najjužniji kraj svijetaRaj na Zemlji: Divlja Patagonija - putovanje na najjužniji kraj svijetaRaj na Zemlji: Divlja Patagonija - putovanje na najjužniji kraj svijetaRaj na Zemlji: Divlja Patagonija - putovanje na najjužniji kraj svijeta

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.