poster

Raj na Zemlji: Putovanje u Toscanu - Otkrića između Chiantija i Maremme

Heaven on Earth - Visiting the Most Beautiful Places in the World


EPIZODA: 1

SADRžAJ

Toskana se još i danas smatra žuđenim odredištem mnogih putnika. Uz Firenzu i Pisu, Siena je jedna od njezinih glavnih atrakcija. Stanovnici Siene snažno se poistovjećuju sa svojom četvrti - na talijanskom, contrada - i njihovi se osjećaji osobito rasplamsaju kad se na konjskoj utrci međusobno nadmeću gradske četvrti. Palio di Siena za njih je najvažniji događaj u godini. Smatra se jednom od najtežih konjskih utrka na svijetu, a Siena sa svojim glavnim trgom, Piazza del Campo, jednim od najljepših talijanskih gradova, obveznim odredištem svakog putnika.

Fotografije

Raj na Zemlji: Putovanje u Toscanu - Otkrića između Chiantija i MaremmeRaj na Zemlji: Putovanje u Toscanu - Otkrića između Chiantija i MaremmeRaj na Zemlji: Putovanje u Toscanu - Otkrića između Chiantija i MaremmeRaj na Zemlji: Putovanje u Toscanu - Otkrića između Chiantija i MaremmeRaj na Zemlji: Putovanje u Toscanu - Otkrića između Chiantija i MaremmeRaj na Zemlji: Putovanje u Toscanu - Otkrića između Chiantija i Maremme

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.