SEZONA: 1

EPIZODA: 142

SADRžAJ

Minja sretne Kristijana i pokušava izbjeći razgovor s njim. Juran pita Renatu otkad to ona surađuje s Tomekom pitavši se kako to da mu nije ništa spomenuo. Otto se požali Sonji kako ništa ne stigne otkako nema Lade. Adela pokušava smiriti Ivana zbog Renatine bahate izjave kako ne namjerava otići. Augustina kaže Juliji kako joj se Renata čini u redu i kako joj sigurno nije bilo lako što su svi bili protiv te trudnoće. Eva se iznenadi kada ugleda Minju s Kristijanom, a on odmah spomene kako je Minja Gordanova kći. Renata kaže Juranu kako nema boljeg načina da mu se oduži nego da mu pomogne da uspije u poslu i besramno se obogati. Eva kaže Juliji kako mora pokušati pronaći Vjekin diktafon kako bi pomogla Andriji. Gordan zamoli Minju da mu obeća kako će biti dobra dok je u Jablanovu. Sonja odbije Renatinu ponudu da za dobru cifru ostavi njezina sina jer ga ne vidi u vezi sa sluškinjom. Ruža zabrinuto pita Lovru što će s Natašom, ali joj on kaže da ona očito voli Jurana. Adela pita Ivana zašto ne pozove Kristijana da se suprotstavi Renati. Fra Jakov sumnja kako je Sonja ukrala novac za zvonik jer je jučer viđena u crkvi. Renata pita Sonju je li razmislila o njezinoj ponudi, ali joj Sonja odlučno kaže da ne treba ničiji novac i krene pakirati svoje stvari.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.