poster

DUELO DE PASIONES

DUELO DE PASIONES (2006)

telenovela | Meksiko

EPIZODA: 100

SADRžAJ

Aída kaže Álvaru da je shvatila njegov princip rada: zavodi žene za koje zna da će mu kad-tad biti korisne i ironično ga upita je li nju izabrao jer misli da će mu pomoći da bude oslobođen. Coral i Thelma se sukobe i potuku. Sukobe se i Álvaro i Elías. Álvaro zahtijeva DNA analizu kojom će dokazati da ga je Soledad varala. Odvjetnik Peña kaže Álvaru da je Soledad ubila Máxima, no Elías staje u njezinu obranu tvrdeći da ju je Máximo pokušao silovati. Rebeca dozna da je Máximo mrtav i počne histerizirati. Emilio obeća Soledad da će joj pomoći da izađe iz zatvora. Soledad mu odgovori da joj je Alina objasnila da je on nikad nije htio silovati na što je Emilio iznenađeno podsjeti da je Alina mrtva.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.