Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 48

SADRžAJ

Nana kaže ocu da je mislila da je video autentičan. Diogu nije drago jer je Mario ostao zaglavljen u dizalu s Nanom, te mu zaprijeti. Gisele pokuša nagovoriti Nanu na rastavu. Peter nazove majku. Eugenia otkrije da je Paloma Gabrielina mama. Eugenia i Paloma započnu prepirku. Ramonov tim uspije pobijediti zahvaljujući Patricku i Vicenteu. Eugenia izbaci Gabrielu iz kuće. Vicente odluči otići s Gabrielom. Paloma odlazi u Eugenijin dućan. Vicente moli Eugeniju da poštuje njegovu ljubav prema Gabrieli. Sofia javi djedu da će Paloma imati modnu reviju, te da ju je Peter pozvao.

Fotografije

Život vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.