poster

DUELO DE PASIONES

DUELO DE PASIONES (2006)

telenovela | Meksiko

EPIZODA: 88

SADRžAJ

Luba kaže Gasparu i Coral da budu oprezni i uputi ih da odmah nakon pokopa, kad ožalošćeni napuste groblje, iskopaju Alinu jer je mora oživjeti. Rebeca kaže Thelmi da je sve što je rekla Veri laž kojom je htjela da selo linčuje Lubu i Gaspara. Emilio je u Alininoj grobnici. Luba ga uspava, a Gaspar i Coral iskopaju Alinu. Luba kaže Adeli da poruči Soledad da joj je kći živa. Álvaro kaže Soledad da moraju bježati jer ga je Elías vjerojatno prijavio policiji, no Soledad odbija poći s njim. Hugo optuži Alfonsinu da je izdajica i udari je. Iz osvete Alfonsina kaže Álvaru da Hugo skriva kovčeg koji tako silno želi. Álvaro pokuša udaviti Huga, a Adela pomogne Soledad da pobjegne.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.