poster

Samohrani roditelji

Single Parents (2018)

komedija | SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Serija prati skupinu samohranih roditelja, koji se oslanjaju jedni na druge i međusobno si pomažu u odgajanju njihovih sedmogodišnjaka. Njihovi životi dosta se razlikuju, a zajednička im je borba za održavanjem barem neke vrste privatnog života. Angie, Douglas, Poppy i Miggy upoznaju Willa, muškarca koji je jako usredotočen na odgoj svoje kćerke. Odlučio se u potpunosti posvetiti djetetu i staviti svoje potrebe, snove i želje na drugo mjesto. Mala skupina samohranih roditelja odlučuje se udružiti i spasiti Willa od samoga sebe. Dajući mu savjete, žele mu zapravo objasniti kako biti dobar i odgovoran roditelj ne podrazumijeva žrtvovanje vlastitog identiteta i žrtvovanje cijelog svog privatnog života.

Fotografije

Samohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditeljiSamohrani roditelji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.