SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Braća Luka (Pavle Mensur) i Vanja (Denis Murić) žive na Dorćolu sa samohranom majkom. Dok se Vanja pokušava dokazati u sportu, Luka dila drogu. Na jednom kućnom tulumu upozna Danicu i proda joj ekstazi. Ubrzo slijedi tragedija zbog koje se Lukin život u potpunosti mijenja. Moćni biznismen Strahinja (Filip Đurić) i policijski inspektor Gaga (Igor Benčina) pokušavaju naći Luku, koji bježi i skriva se kod kriminalca Borisa (Boris Jager) tražeći od njega pomoć. Boris pristaje pomoći, ali traži od Luke uslugu. Istovremeno inspektor Gaga pokušava ući u trag snajperistu koji je ušao u zemlju.
Ambiciozna i uvjerljiva srpska serija iz 2019. prati Dragana Miletića Gagu, iskusnog inspektora koji ima specifične metode rada od kojih mnogi zaziru. Uporan je, tvrdoglav, temeljit i ustrajan u rješavanju slučajeva ma koliko oni stari bili. Ova hvaljena serija istovremeno pruža nekoliko paralelnih priča, koje se u konačnici isprepliću. Pratimo Gagu, kojeg istraga zločina dovodi do Strahinje (Filip Đurić), muškarca za kojeg sumnja da je bio umiješan u ubojstva. Kriminalac Strahinja, koji pokušava ozakoniti svoje poslovanje ucjenama i primanjem mita, u središtu je druge priče, dok treća prati tinejdžera Vanju koji se našao u opasnoj dilemi i mora birati hoće li stati na stranu zakona ili kriminala. Snimljena na autentičnim lokacijma Beograda, ova realistična i uzbudljiva serija u jedanaest nastavaka nastala je prema ideji Uroša Tomića i Dragana Đurkovića. U početku je namjera serije bila da kroz priču o tinejdžerima upozori društvo na količinu droga dostupnih u školama, ali se razvila u istraživačku policijsku seriju, koja vodi gledatelje u svijet podzemlja. Ujedno opisuje jedan dio srpskog miljea, dajući analizu stanja nacije, ali i tinejdžera, ranjivih, zbunjenih i nesigurnih u toj dobi odrastanja, a čitavu situaciju iskorištavaju okorjeli kriminalci. U ovoj kompleksnoj seriji, koja također donosi i ljubavnu priču te prikazuje turbulentne odnose u obitelji, uz poznate glumce poput Igora Benčine, Branke Katić, Jasne Đurić, Vojnina Ćetkovića, „Grupa“ predstavlja i nova glumačka lica: Ivanu Zečević, Filipa Đurića, Pavla Mensura, Denisa Murića, Marka Milojeva i Milicu Trifunović. Autori ističu kako im je namjera bila da serija postane svojevrsni „Sivi dom“ nove generacije.

Fotografije

GrupaGrupaGrupaGrupa

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.