SEZONA: 1

EPIZODA: 130

SADRžAJ

Adela pokušava shvatiti što se dogodilo između Irene i Kristijana da on sada razmišlja o rastavi braka. Inspektorica Ines kaže Andriji da ima pravo na jedan poziv i na odvjetnika jer je od sada u pritvoru. Loreta je ljubomorna kada ugleda Kronija kako pomaže Višnji u trgovini, a izričito mu je zabranila da kupuje kod nje. Julija je šokirana kad sazna da je Andrija pritvoren zbog ubojstva odvjetnika Zorića te mu želi osigurati dobrog odvjetnika. Kristijan pokušava pronaći Evu, ali mu Kroni kaže da je otišla na večeru s Gordanom. Julija moli Stelu da joj pomogne oko Andrije dok ne nađe drugog odvjetnika. Loreta povjeri Kroniju kako ju je strah da ga Višnja ne preotme, ali njemu je to smiješno jer misli da pretjeruje. Stela pokušava izvući Andriju iz pritvora tako što uvjerava inspektoricu da nema optužni prijedlog od istražnog suca. Lada razgovara s Natašom o mogućem terminu vjenčanja i kaže joj da ni sama nije sigurna želi li veliko vjenčanje ili ne. Lovri je sve teže jer ne zna kako što bezbolnije reći Ladi istinu i okončati si muke. Pušten iz pritvora, Andrija odlazi pitati Gordana ima li on što s požarom u pilani Severovih. Ruža i Loreta se iznenade kada im Višnja povjeri da želi imati dijete. Stela se iznenadi kada joj Andrija kaže da želi nju za odvjetnicu.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.