SEZONA: 1

EPIZODA: 35

SADRžAJ

Ramonov tim pobijedi u utakmici. Kriminalci prijete Palomi jer im ne želi pokazati sef. Alberto glumata da ga ne može otvoriti. Ramon sazna da je Gabriela spavala kod Vicentea i traži da mu objasni zašto je to učinila. Alberto dobije udarac u glavu i izgubi svijest. Razbojnik pokuša silovati Alice. Waguinho pomogne Lulu i Peteru u bijegu i zamoli ih da pozovu policiju. Waguinho se ispriča Alice prije uhićenja. Jesse Junior kaže Marcosu da je ono bio lažni video. Policija dolazi u Albertovu kuću. Diogo optuži Palomu i Antonija da su pomagali kriminalcima.

Fotografije

Život vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenjaŽivot vrijedan življenja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.