Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 56

SADRžAJ

Županov nećak, Velimir Trkulja, dolazi u Dizmovo kao vršitelj dužnosti načelnika općine. Jure gubi načelničku poziciju i dodijeljen je da bude njegov tajnik. Trkulja dolazi u Dizmovo sa svojom mišicom Jagodom, koju je spasio. Kada zaduži Juru da pričuva mišicu, ona mu pobjegne.
Božena odlazi u prijevremenu mirovinu. Pred svima je vesela i sretna zbog toga, no zapravo joj policijski posao već nedostaje. Ljubo i Kruno je na svoj način pokušaju oraspoložiti, no ona i dalje pati za poslom. Hvata je nostalgija za policijskim danima te odlazi po burek gdje zatekne Milu koji je uvjerava da će završiti poput njega.
Obitelj Grob na Violetinu inicijativu pretvara pogrebno poduzeće u salon za vjenčanja. Violeta inzistira na marketingu te uposli Peru da fotografira nju i Dalibora kao mladence. Bakica Jadranka je prva mušterija salona za vjenčanja jer se njena unuka udaje. Bakica se napije i zavodi Milu, ali bezuspješno. 
Seriju “Dar Mar” gledajte i prije emitiranja na televiziji na Nova Plus!

Fotografije

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.