EPIZODA: 190

SADRžAJ

Rafael progleda nakon operacije. Amador čeka Marichuy pred kućom i govori joj da je dijete koje nosi Ana Julia njegovo, a ne Juanovo Miguelovo. Ana Julia dolazi i sukobi se s njim. Vicente je brani, a Amador ga ustrijeli. Marichuy zove Juana Miguela i moli ga da joj pomogne i umiri je jer ga hitno treba. Daniel kaže Rocio da Vicente umire. Vicente prizna Cimarru da je on sudjelovao u Rafaelovoj otmici te da su Amador i Ana Julia također sudjelovali. Amador kaže Mimi da odlazi iz zemlje jer ga traži policija i jer duguje novac nekim kriminalcima. Vicente moli Rocio da mu oprosti i govori joj da ju je uvijek volio, i nakon toga izdahne. Marichuy zahvaljuje Juanu Miguelu što je bio uz nju, moli ga da joj oprosti zbog njezine tvrdoglavosti i njih se dvoje pomire. Policija pokušava uhititi Amadora u zračnoj luci, ali on uzima neku ženu za taokinju i bježi. Policija ga uspije uhvatiti. Juan Miguel i Marichuy hodaju gradom i zakunu se na vječnu ljubav. Ona ga zaprosi. Juan Miguel i Marichuy daju stan Candelariji kako bi mogla mirno živjeti. Marichuy posjeti Rafaela u bolnici i njih dvoje se nježno zagrle.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.