poster

Uzmi račun i pobedi

Uzmi račun i pobedi

zabavni | Srbija

SADRžAJ

Od 23. januara počinje drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"
Još šest stanova u Beogradu i 30 automobila Fijat 500 L očekuju odgovorne građane koji uzimaju fiskalne račune pri svakoj kupovini, jer 23. januara startuje drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020".
Šest izvlačenja biće organizovano u standardnom terminu, subotom od 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.
Sve učesnike nagradne igre koja ima za cilj jačanje svesti o značaju borbe protiv sive ekonomije, očekuju vredne nagrade. Počevši od 23. januara pa sve do 27. februara 2021, u svakom izvlačenju biće dodeljeno po 5 automobila Fijat 500 L i po jedan stan u Beogradu. U prvih 5 emisija najsrećniji učesnici postaće vlasnici stana u naselju Zemunske kapije dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.
U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.
Na poleđini koverte odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020". Bitno je napomenuti da će svoj put do bazena u studiju naći sve koverte na kojima se nedvosmisleno vidi da su adresirane za nagradnu igru.
Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno. Podsećamo da se sve koverte redovno mešaju i da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i konkurišu za vredne nagrade.
Još jednom podsećamo građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte. Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresuju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte ubace u najbliže poštansko sanduče.

Fotografije

Uzmi račun i pobediUzmi račun i pobedi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pop Magic

    image
    Kompilacija najzanimljivijih mađioničarskih trikova.
  • Skrivena kamera

    image
  • K:CN Nedeljom u 3

    image
    Zabavna emisija.
  • Crazy Hidden Camera

    image
    Pink LOL - skrivena kamera
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.