poster

Cesarica - dodjela nagarade za hit godine 2020.

Cesarica - hit godine

glazbeni, show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Ovo je Hrvatska glazbena nagrada publike za hit godine "Cesarica" 2020.
Dodjeljuje se četvrti put, pod nazivom - Moj glas za hit godine. Ne zaboravimo,
u ovom zahtjevnom i teškom vremenu Cesarica je i dalje neumorno promicala domaću glazbu, pa bez obzira što je protekla godina bila veliki izazov za hrvatske glazbenike, oni su neumorno stvarali i snimali nove pjesme koje je publika prepoznala.
Dvanaest mjesečnih uspješnica, na početku 2021., ušlo je u konkurenciju za Hit godine, a izvođači su: Damir Kedžo, Antonija Šola i Mario Roth, Vinko Ćemeraš, Pravila igre, Marko Perković Thompson, Massimo, Zsa Zsa i Hiljson Mandela, Franka, Petar Grašo, Vanna i grupa Silente.
Osim statue koja će pripasti najboljoj pjesmi 2020. bit će dodijeljene i druge prestižne nagrade: Cesarica za radijski hit, Cesarica za zabavni hit, nagrada za Hit autora i druge. U ovoj emisiji prisjetit ćemo se svih dvanaest dobitnika Hita mjeseca,
vidjeti mnoga poznata lica hrvatske glazbe i uživati u najboljim pjesmama 2020. godine!

Fotografije

Cesarica - dodjela nagarade za hit godine 2020.Cesarica - dodjela nagarade za hit godine 2020.Cesarica - dodjela nagarade za hit godine 2020.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.