poster

Kod nas doma

Kod nas doma (2017)

magazin | Hrvatska

Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Dobro došli Kod nas doma! Govorit ćemo o matičnim stanicama u službi zdravlja i ljepote, a o tome će nam glavom i bradom posvjedočiti naša poznata glumica i pjevačica Mila Elegović i dr. Milan Milošević, liječnik koji je među prvima u Hrvatskoj započeo tu terapiju. Što je situacija teža, adrenalin jači, ona je radije na terenu, pa nije ni čudo da je osvojila poštovanje i simpatije i gledatelja i struke. Ona je HRT-ova urednica i novinarka Zrinka Grancarić, ovogodišnja kandidatkinja za novinarku godine Zlatnog studija i Večernjakove ruže. Zrinka nam može posvjedočiti i o tome u kakvom su stanju nakon potresa pronađene životinje na Banovini, a u kakvom su stanju nakon spašavanja i smještaja u Udrugu S-PAS, ispričat će nam Gloria Malin. No, prije svega, naša floristica Letizia naučit će nas što su kokedame i kako se izrađuju. Ostanite s nama, bit će zanimljivo!

Voditelj: Iva Šulentić
Urednik: Tamara Peras

Fotografije

Kod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas doma

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.