SADRžAJ

Domaće zvijezde s dugogodišnjom bračnom idilom otkrivaju nam svoj tajni recept skladnog braka i ljubavi. Barbara Nola zna koliko često bi muškarci trebali suprugama reći Volim te , a Bojana Gregorić Vejzović i Ana Begić Tahiri priznaju da ih supruzi vole sa svim njihovim manama. Tajnu bračne idile domaćih zvijezda, ali i kojoj bi ljepotici nakon 20 godina braka suprug oprostio čak i nevjeru, zna naš Davor Garić. U veljači prošle godine Ivan Zak održao je svoj posljednji koncert. Vikendi kod kuće, mnogo slobodnog vremena i najduži godišnji odmor u životu - na sve to morao se naviknuti. Što je radio u godini bez nastupa, ali i kako je izgledala njegova borba s koronavirusom, otkrio je našoj Juliji Bačić Barać. Svojim je zanimljivim i maštovitim receptima Iva Pehar osvojila žiri Masterchefa, što joj je na kraju donijelo i pobjedu. Ivi je popularni show uistinu bio prava odskočna daska pa je tako imala priliku iskazati se i u nekim svjetskim kuhinjama, a kuhala je i za poznate svjetske chefove. Gdje je sve bila, otkrila je našoj Dijani Kardum. Saznajte sve i o njezinim iskustvima iz Masterchefa te čime se danas bavi.

Fotografije

IN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN MagazinIN Magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Da pređemo na ti

    image
  • Peti dan (2013)

    image
    Peti dan je tjedni talk show, rezime događaja koji su obilježili tjedan na izmaku. U svakoj emisiji obrađuju se tri teme, koje pokrivaju politiku, kulturu,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.