SADRžAJ

Zlostavljanje glumica: slučaj koji je potresao Srbiju

Hapšenje rezisera, scenariste, glumca I pedagoga Miroslava Mike Aleksica je usledilo nakon pisanja medija i objavljivanja price glumice Milene Radulović. Ona je I u policiji detaljno opisala šta se dešavalo među zidovima škole i da je napastvovana nekoliko puta. Burne su reakcije javnosti, a poruke podrske preko drustvenih mreza stizu kako iz sveta glume, tako I od drugih javnih licnosti. Za dela za koja je osumnjičen zaprećena je kazna do 15 godina zatvora.
Da li se ispovešću glumice Milene Radulović otvara Pandorina kutija seksualnog nasilja u filmskoj industriji i u društvu?
Koji su najveći izazovi u sudskim procesima za takva krivična dela?
Gosti: Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", Tanja Ignjatović, psiholog i Ivana Josifović, sudija Višeg suda.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svakodnevica

    image
    Koje su teme obilježile dan koji se bliži kraju? Što će se događati sutra? Od ponedjeljka do petka u 18.15 sati uživo razgovaramo o Zagrebu, aktualnostima,...
  • Vijesti STV

    image
    Najnovije vijesti s područja Slavonije i Baranje, ali i cijele Hrvatske. Prve Vijesti pratite već od 10:10, zatim 11:10,12:10... središnje Vijesti su u 20:10, a...
  • Zajedno

    image
    Donosimo događaja iz kulture i umjetnosti s područja pet regija Hrvatske.
  • Dnevnik3

    image
    Pratite Dnevnik 3, jednu od centralnih, informativnih emisija Radio Televizije Crne Gore i saznajte sve najvažnije vijesti.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.