poster

DUELO DE PASIONES

DUELO DE PASIONES (2006)

telenovela | Meksiko

EPIZODA: 61

SADRžAJ

Jaime traži Flor ne znajući da ga Cástulo slijedi. Kad se vrate na hacijendu, Thelma ih sve upozori da će loše svršiti budu li pomogli Alini da ponovno pobjegne. Dr. Rebolledo dade Ángelu nade u ozdravljenje, a Emilio ga uvjerava da će se onda moći oženiti Alinom. Hugo spretno uvjeri Álvara da je Genaro bio Joséov prijatelj te da je znao da ga Soledad vara s njim. Sergio udari Lubu i pokuša odvesti Elíasa, no spriječi ga Gaspar. Thelma odvodi Alinu Eldemiri i zaposli je ondje kao sluškinju. Máximo kaže Cástulu da se želi oženiti Rositom, ali ne želi odgajati njezino dijete, pa zatraži da Cástulo nešto učini kako bi Rosita pobacila. Thelma ne kaže Orlandu da je našla Alinu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.