Ocjena korisnika: 7.5/10
(2 glasa)

SADRžAJ

Jedna od najvažnijih odluka za mladence, tijekom organizacije vjenčanja, svakako je izbor pjesme za prve plesne korake. Taj čaroban i nadasve romantičan trenutak pamti se cijeli život. Naša Anja Beneta za vas je istražila koje su najpopularnije pjesme koje mladenci u Hrvatskoj biraju za svoj prvi ples.
2020. Jan Kerekeš neće pamtiti samo po negativnim događajima koji su svima promijenili svakodnevicu. Njegov svijet uljepšala je malena Una i učinila ga ponosnim ocem. Dalo mu je to i dodatni motiv za stvaranjem, a u novu godinu ovaj je glumac ušao komičnim videouratkom na temu cijepljenja, koji je pregledan više od milijun puta.
Daria Lorenci Flatz rođena je u Sarajevu, od bezbrižne srednjoškolke postala je izbjeglica, a onda od konobarice jedna od naših najboljih glumica. S njom smo razgovarali u Hrvatskom narodnom kazalištu, u kojem priprema predstavu 'Gdje se kupuju nježnosti'. Daria nam je otkrila kako se njezina obitelj nosi sa stresom, strahom od novih potresa, ali i što je motivira i inspirira jer vjeruje kako će sve na kraju biti dobro. Ivana Nanut.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.