SADRžAJ

Maja Šuput odbrojava dane do najsretnijeg trenutka u životu - onog kada će postati majka. U ekskluzivnom intervjuu za In Magazin otkrila nam je kakvo ime za dječaka dolazi u obzir, ali i da joj trudnoća prolazi u najboljem mogućem redu pa još više Uživa u svakom trenutku. Je li sve spremno za dolazak malenog nasljednika Maja je otkrila našem Davoru Gariću.
Glumica Ecija Ojdanić odigrala je najtežu predstavu u svojoj karijeri. posjetila je potresom razrušenu Glinu i u prihvatnom centru odigrala predstavu kojom je vratila osmijeh na lica ljudi koji su u nekoliko sekundi izgubili sve.
Pet djevojaka iz naše iduće priče, inspiracija su za sve mlade koji su ikada posumnjali u onu kako doista na njima svijet ostaje. Ove su dame zaslužne za veliku humanitarnu kampanju pomoći Zagrebu nakon potresa u siječnju, a ovog puta još većim sredstvima kreću u pomoć Banovini. Kako su i same iskusile nemile događaje te koji su sve planovi pomoći na stolu, otkrile su našoj Aleksandri Keresman.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.