poster

Moderna obitelj

Modern Family (2009)

komedija | SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 7

EPIZODA: 5

SADRžAJ

MODERNA OBITELJ prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno, ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na katkada toplo, a katkada uvrnuto okrilje moderne obitelji.
Klan Pritchett-Dunphy-Tucker potaknut će popriličan broj vatrometa kada se okupe na godišnjoj povorci za praznik Četvrtog srpnja, gdje će Jay biti majstor ceremonije u premijeri 10. sezone. U sljedećim epizodama Phil naleti na uzbudljivu novu poslovnu priliku dok se Claire nosi sa svojim ocem Jayem i spajanjem „Pritchettovih ormara“ s tehnološki osviještenom, modernijom tvrtkom. Gloria se pita je li Mannyjeva nova veza stvarna onako kako on misli i još se više uključi u Joeove izvannastavne aktivnosti. U međuvremenu, Mitch započinje zanimljive parnice kao pomoćnik okružnog tužioca, a on i Cam opet udome člana obitelji Tucker u svome domu dok se bave s Lily. Haleyna će se veza naći na kušnji, Alex muku muči sa svojim planovima nakon fakulteta, a Luke se napokon odlučio usredotočiti se na koledž. Cijeli prošireni klan nosi se sa smrću člana obitelji. Noć vještica i blagdanska epizoda obilježit će sezonu koja nastavlja promatrati kako se ova divno velika i šarena obitelj razvija pružajući nam iskren i često smiješan pogled na katkada toplo, a katkada uvrnuto okrilje moderne obitelji.

Fotografije

Moderna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obiteljModerna obitelj

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.